Professionals

Een nieuwe carrière kans?

Wij bemiddelen MBO+/HBO/WO professionals met de juiste juiste persoonlijkheid. Met een jarenlange kwalitatieve ervaring in de werving & selectie zijn wij DE recruitmentspecialist binnen de gebieden:

* Techniek (maintenance, productie, kwaliteit, operations, supply chain, inkoop, engineering);
* Sales & Marketing;
* Finance.

Wij beschikken over een interessant netwerk, kennen de markt en verstaan ons vak. Wij linken kandidaten aan de juiste organisaties en vacatures.

Sollicitatie proces

 1. Je sollicitatie wordt discreet behandeld en er wordt kritisch gekeken naar de juiste aanknopingspunten voor de openstaande vacature.
 2. Wanneer je door de 1e selectie bent, volgt een telefonisch, Skype of Facetime gesprek.  Middels deze kennismaking krijgen zowel wij als jij de 1e indruk of dat je bij de vacature en de organisatie past.
 3. Bij verdere geschiktheid volgt spoedig een persoonlijk sollicitatiegesprek bij ons op kantoor of in overleg een andere locatie. Tijdens deze persoonlijke kennismaking staan wij uitgebreid stil bij je ervaring, ambities, drijfveren, competenties en wat de opdrachtgever kan bieden.
  Wij halen middels de juiste vragen het beste uit je naar boven, waar je sterktes liggen en welke baan bij je past.
 4. Aan de hand van dit sollicitatiegesprek maken wij een uitgebreid profiel en stellen je voor aan de opdrachtgever. Je gegeven worden professioneel en discreet opgenomen in onze database.
 5. Het inwinnen van referenties is een onderdeel van de verdere sollicitatie.
 6. Met een persoonlijke communicatie en terugkoppeling begeleiden wij je naar het 2e en eventueel afrondende arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Met als uiteindelijke doel die felbegeerde handtekening onder je nieuwe contract.
Pro-Link is je ambassadeur tijdens het gehele sollicitatie traject.

Mocht je niet verder in de selectie komen, dan houden wij je graag in portefeuille voor nieuwe kansen.

Sollicitatie trainingen

Voor actief en latent werkzoekenden geven wij diverse exclusieve sollicitatie trainingen in groepsverband of 1 op 1. Je krijgt de beste strategieën, tools, advies en persoonlijke begeleiding om succesvol te solliciteren.
Uit onze ervaring blijkt dat jij in je loopbaan succesvoller wordt in solliciteren en bij opdrachtgevers aan tafel komt.
Meer info? Sollicitatie training

Sollicitatietips

Wij delen regelmatig onze kennis, tips en trics omtrent solliciteren. Wil jij op de hoogte blijven? Volg Pro-Link op Social Media. Volg ons

Solliciteren?

Heb jij de ambitie en de kwaliteiten om een interessante functie te vervullen? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures         Open sollicitatie? Klik hier

 

Referenties

 • "Na het vinden van een interessante vacature op de Pro-Link-website heb ik direct contact gezocht met Anouk. Ze was erg enthousiast en we hebben snel een kennismakingsgesprek ingepland. In dit gesprek kijkt Anouk ook naar de persoon zelf, in welke organisaties deze past en wat de wensen van de kandidaat zijn. Ze neemt hier ruimschoots de tijd voor. Daarna hebben regelmatig contact gehad, ook wanneer ze even geen informatie had. Enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid zijn enkele trefwoorden waarmee Pro-Link zich onderscheid van andere werving- en selectiebureaus. En daarmee kan ik Pro-Link dan ook van harte aanbevelen!"

  Walter, Supply Chain Specialist