Professionals

Op zoek naar een nieuwe baan?

Pro-Link helpt en adviseert je daar graag bij.

Wij bemiddelen MBO+/HBO/WO kandidaten met de juiste persoonlijkheid. Door onze jarenlange kwalitatieve werving & selectie ervaring zijn wij de recruitmentspecialist veelal binnen de Maakindustrie en het MKB.

Ben je werkzaam binnen een: Sales & Marketing, Operations, Supply Chain, Finance, Techniek of Management functie? Wil je sparren met een ervaren Recruiter, Headhunter neem dan contact met ons op. Bel ons of schrijf je direct in.

Een persoonlijke en professionele aanpak die succesvol is voor je loopbaan. Echt alles willen wij van een vacature weten, maar ook van jou als professional. Staan met beide benen op de grond, weten waar we over praten en zijn je ambassadeur in je sollicitatie proces.

Hierdoor zorgen wij voor de juiste match bij een opdrachtgever voor nu en je toekomst.

Vacatures         Open sollicitatie? Klik hier

Volg je Pro-Link al?

Voeg je als professional toe aan het netwerk van Pro-Link en volg ons voor interessante updates.

Je blijft op de hoogte van o.a. actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onze unieke werkwijze en dienstverlening, actuele vacatures, sollicitatietips, exclusieve sollicitatie trainingen, trends en delen graag onze referenties.

LinkedIn       Facebook        Twitter

Sollicitatie proces

Pro-Link is je ambassadeur tijdens het gehele sollicitatie traject. Met als uiteindelijke doel die felbegeerde handtekening onder je nieuwe contract. Wij geven je alvast een beeld hoe dit gaat, maar komt het persoonlijk ervaren.

   1. Je sollicitatie wordt discreet behandeld en er wordt kritisch gekeken naar de juiste aanknopingspunten voor de openstaande vacature.
   2. Wanneer je door de 1e selectie bent, volgt een telefonisch, Skype of Facetime gesprek.  Middels deze kennismaking krijgen zowel wij als jij de 1e indruk of dat je bij de vacature en de organisatie past.
   3. Bij verdere geschiktheid volgt spoedig een persoonlijk sollicitatiegesprek bij ons op kantoor of in overleg een andere locatie. Tijdens deze persoonlijke kennismaking staan wij uitgebreid stil bij je ervaring, ambities, drijfveren, competenties en wat de opdrachtgever kan bieden.
    Wij halen middels de juiste vragen het beste uit je naar boven, waar je sterktes liggen en welke baan bij je past.
   4. Aan de hand van dit sollicitatiegesprek maken wij een uitgebreid profiel en stellen je voor aan de opdrachtgever. Je gegeven worden professioneel en discreet opgenomen in onze database.
   5. Het inwinnen van referenties is een onderdeel van de verdere sollicitatie.
   6. Met een persoonlijke communicatie en terugkoppeling begeleiden wij je naar het 2e en eventueel afrondende arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Sollicitatie trainingen

Voor actief en latent werkzoekenden geven wij diverse exclusieve sollicitatie trainingen in groepsverband of 1 op 1. Je krijgt de beste strategieën, tools, advies en persoonlijke begeleiding om succesvol te solliciteren. Meer info? Sollicitatie training

Solliciteren?

Heb jij de ambitie en de kwaliteiten om een interessante functie te vervullen? Bel ons, bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures         Open sollicitatie? Klik hier

 

Referenties