Exclusieve sollicitatie training

Wil jij succesvol solliciteren?

Dit is geen online training en geen standaard sollicitatie training….MAAR: een alles in één exclusieve en unieke sollicitatietraining. Je krijgt de beste strategieën, tools, advies en persoonlijke begeleiding om succesvol te solliciteren.

Dit is dé beste investering in je zelf. Uit onze ervaring blijkt dat jij in je loopbaan succesvoller wordt in solliciteren en bij werkgevers aan tafel komt.

Na deze 2* daagse training

*Het volgen van 1 dagdeel is ook mogelijk.

Ontdek nog meer waar je voor staat, wat jouw toegevoegde waarde is en leer de beste strategieën om de juiste indruk te maken om die felbegeerde handtekening onder je nieuwe contract te zetten.

Opbrengsten

  • Uitgebreid karakter assessment wat je inzicht geeft in je talenten, je motivatie en wat voor organisatie het beste bij je past.
  • Inzicht en kennis over het proces personal branding, zodat jij van jezelf een sterk(er) merk maakt.
  • Onderscheidend CV en profiel opgesteld volgens uitkomst zelfanalyse en de jouw personal branding.
  • Professioneel LinkedIn profiel met juiste uitstraling, die goed wordt gevonden en bekeken.
  • Bewust wording effect zichtbaar zijn op social media.
  • Waar en hoe selecteer ik de juiste vacatures.
  • Meer zelfvertrouwen en uitstraling, tips voor sollicitatie gesprek.
  • De beste persoonlijke tips, strategie en inspiratie over hoe jij jezelf krachtig kan profileren op de arbeidsmarkt.

Lees meer over ons programma:

PROGRAMMA

Wanneer je werkt in een omgeving die bij je past en werkt vanuit passie en talent, geloven wij dat je het meest succesvol en gelukkig zal zijn. Je gaat je onderscheiden van je concurrenten op deze arbeidsmarkt, waardoor jij je kansen op die leuke baan verhoogd.
Meld je nu aan, de plaatsen zijn beperkt.

Wie ben jij?

Je bent ambitieus, gemotiveerd om aan je carriere te werken, bent nieuwsgierig hoe je gemakkelijk stappen kunt maken om ook succesvol te zijn met solliciteren en de juiste indruk kan maken op een nieuwe werkgever?
Wil jij leren om vanuit de werkgever te kijken? Wil jij meer inzicht in je kwaliteiten en welke baan echt bij je past?
Je bent druk met solliciteren, je probeert van alles en tot nu heb je niet de juiste baan. Je raakt je je focus kwijt, hebt geen planning, kies ik wel de juiste vacatures en bent teleurgesteld dat je weer niet bent uitgenodigd en steeds wordt afgewezen. Je motivatie om opnieuw te starten is volledig verdwenen en dat kost je zelfs geld?

Je hebt het niet meer naar je zin in je huidige functie. Er is geen uitdaging meer of er zijn geen groeimogelijkheden. Misschien zit je in een team waarin je niet goed functioneert. Bestaat er kans op reorganisatie en jij weet al dat je op zoek moet naar een volgende baan.

Solliciteren is een vak apart wat vaak wordt onderschat en dat merken wij dagelijks.
Krijg carrière advies van de experts.

Carriere advies

Kun je niet wachten  of wil je liever 1 op 1 training? Laat het ons weten via onderstaande button of bel naar Anouk Biemans 06-42118796 (Pro-Link) of Angelique van Ravensteijn 06-30800623 (SpringBalance).

Inschrijven? Meer informatie?

Referenties