Diensten

Pro-link bemiddelt professionals met de juiste persoonlijkheid.

Werving & Selectie & Detachering
Als werving & selectie bureau, recruitment specialist en Headhunter hebben wij veel ervaring binnen de maakindustrie en de toeleveranciers. Wij beschikken over vakinhoudelijke kennis en een interessant netwerk.

Door onze aanpak zijn wij instaat om kwalitatieve kandidaten te linken aan organisaties. 
Wij gaan op zoek naar ‘latent’ en actief werkzoekenden. Professionals met de juiste vaardigheden, ervaring en ambities.
Wij combineren verschillende werkwijzen en wervingsinstrumenten om doeltreffend geschikt talent te bereiken.

Middels een persoonlijk gesprek maak je kennis met onze enthousiaste – en doelgericht werkwijze en passie voor recruitment. Wij staan uitgebreid stil bij de vacature, organisatie en toekomst van de organisatie. Pro-Link stemt de dienstverlening af op de wensen van je organisatie. Aan de hand daarvan volgt een plan van aanpak op maat om doeltreffend nieuwe talenten te werven voor de organisatie.

Pro-Link is jullie ambassadeur tijdens het gehele werving & sollicitatie traject. Wij verplaatsen ons in jullie DNA.

Tevens zijn wij inzetbaar om het recruitment proces te analyseren, te optimaliseren en of te ondersteunen. Als tijdelijke verlengstuk van een recruitment of hr afdeling. Een onafhankelijke partij wat kostenbewust met de organisatie meedenkt om de juiste doelen te bereiken.

Karakter Assessment:
In tegenstelling tot een standaard assessment is dit groeiplan daarom geen doorsnee assessment.

Wat maakt het assessment uniek?
Het is een goede en unieke onderbouwde mix van meerdere scans. Het geeft de organisatie en medewerker inzicht in de meest aanwezige karakters en er wordt verdere diepgang gemaakt met de IWAM motivatietest.
Waaruit blijkt wat het onbewuste is, daarin zit juist de meerwaarde. Is de medewerker ook echt intrinsiek gemotiveerd om te doen wat zijn karakter aangeeft? Is iemand in staat om zaken om te zetten in actie? De uitkomsten van de testen worden verwerkt in een maatwerk adviesrapport voor zowel de kandidaat als de klant.

Vacature Marketing – Employer branding:
Wij bekijken bij organisaties de huidige inzet van middelen om talent aan te trekken en te behouden. Wij geven advies en gaan praktisch en concreet aan de slag met verbeteringen.

LEES MEER

Carrière Advies: 
Voor actief en latent werkzoekenden geven wij diverse exclusieve sollicitatie trainingen. Dit kan in groepsverband zijn of 1 op 1. Je krijgt de beste strategieën, tools, advies en persoonlijke begeleiding om succesvol te solliciteren. Uit onze ervaring blijkt dat jij in je loopbaan succesvoller wordt in solliciteren en bij opdrachtgevers aan tafel komt.

Ontdek waar je voor staat, wat jouw toegevoegde waarde is en krijg persoonlijk advies om de juiste indruk te maken om die felbegeerde handtekening onder je nieuwe contract te zetten.
LEES MEER

 

Meer informatie? Neem contact op

Referenties