Diensten

Pro-link bemiddelt professionals met de juiste persoonlijkheid.

Wij bieden de volgende diensten aan voor organisaties en professionals:

Werving & Selectie:
Als werving & selectie bureau, recruitment specialist en Headhunter hebben wij veel ervaring binnen de maakindustrie en de toeleveranciers. Wij beschikken over vakinhoudelijke kennis en een interessant netwerk.

Door onze aanpak zijn wij instaat om kwalitatieve kandidaten te linken aan organisaties. 
Wij gaan op zoek naar ‘latent’ en actief werkzoekenden. Professionals met de juiste vaardigheden, ervaring en ambities.
Wij combineren verschillende werkwijzen en wervingsinstrumenten om doeltreffend geschikt talent te bereiken.

Middels een persoonlijk gesprek maak je kennis met onze enthousiaste – en doelgericht werkwijze en passie voor recruitment. Wij staan uitgebreid stil bij de vacature, organisatie en toekomst van de organisatie. Pro-Link stemt de dienstverlening af op de wensen van je organisatie. Aan de hand daarvan volgt een plan van aanpak op maat om doeltreffend nieuwe talenten te werven voor de organisatie.

Pro-Link is jullie ambassadeur tijdens het gehele werving & sollicitatie traject. Wij verplaatsen ons in jullie DNA.
Meer informatie over werving & selectie? Maak een afspraak

Interim recruitment:
Voor een tijdelijke project zijn wij inzetbaar om het recruitment proces te analyseren, te optimaliseren en of te ondersteunen. Pro-Link Interim als tijdelijke verlengstuk van een recruitment of hr afdeling. Een onafhankelijke partij wat kostenbewust met de organisatie meedenkt om de juiste doelen te bereiken.
Meer informatie over de interim mogelijkheden? Maak een afspraak

Employer branding:
Wij bekijken bij organisaties de huidige inzet van middelen om talent aan te trekken en te behouden. Wij geven advies en gaan praktisch en concreet aan de slag met verbeteringen. Maak een afspraak

LEES MEER

Sollicitatie trainingen:
Voor actief en latent werkzoekenden geven wij diverse exclusieve sollicitatie trainingen. Dit kan in groepsverband zijn of 1 op 1. Je krijgt de beste strategieën, tools, advies en persoonlijke begeleiding om succesvol te solliciteren. Uit onze ervaring blijkt dat jij in je loopbaan succesvoller wordt in solliciteren en bij opdrachtgevers aan tafel komt.

Ontdek waar je voor staat, wat jouw toegevoegde waarde is en krijg persoonlijk advies om de juiste indruk te maken om die felbegeerde handtekening onder je nieuwe contract te zetten. Aanmelden training

LEES MEER

 

Meer weten over onze succesvolle dienstverlening? Neem dan contact op via onderstaande button of bel ons direct.
Meer informatie? Neem contact op

Referenties

  • "Enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid zijn enkele trefwoorden waarmee Pro-Link zich onderscheid van andere werving- en selectiebureaus. En daarmee kan ik Pro-Link dan ook van harte aanbevelen!"

    Walter, Supply Chain Specialist