Opdrachtgevers

Als organisatie op zoek naar professionals?

Op zoek naar vervanging of uitbreiding  binnen de afdelingen:
Sales & Marketing, Operations, Supply Chain, Finance, Techniek of Management?

Kom persoonlijk in contact met ons.

Maakindustrie en MKB

Pro-Link bemiddelt MBO+/HBO/WO kandidaten met de juiste persoonlijkheid. Door onze jarenlange kwalitatieve werving & selectie ervaring zijn wij de recruitmentspecialist veelal binnen de Maakindustrie en het MKB.

Weten heel goed waar we over praten en beschikken over een interessant netwerk aan kandidaten. Door onze aanpak zijn wij in staat om kwalitatieve kandidaten te linken aan professionele organisaties.

Wij schakelen makkelijk op de werkvloer tot en met directie.

Ondernemend

De manier van werken in executive. Dit zie je terug in de werkwijze en aandacht die Anouk Biemans, drijvende kracht achter Pro-Link, van nature en door ervaring uitstraalt.

Ik ben als headhunter/ recruiter het aanspreekpunt voor vacatures binnen Sales & Marketing, Operations, Supply Chain, Techniek of Management.

Voor Financiële vacatures binnen het MKB en de Gemeenten is Saskia Leenders de specialist, zij richt zich op de financiële professionals.

Werkwijze

Wij gaan voor onze klanten op zoek naar ‘latent’ en actief werkzoekenden, met de juiste vaardigheden, ervaring en ambities. Hoe wij dat doen?

Via een persoonlijke kennismaking verdiepen wij ons meer dan in de organisatie, de ontwikkelingen, het verhaal achter de vacature, maken we graag kennis met de afdeling en weten wij hierdoor het juiste DNA te achterhalen voor de vacature.

We zijn ondernemend, maken ons helemaal eigen met de organisatie en vertalen goed het DNA van je bedrijf naar kandidaten.
Door onze ervaring weten wij doeltreffend te adviseren over de functie, het type kandidaat en de meest effectieve wervingsaanpak.

Wij stemmen de dienstverlening af op de wensen van de opdrachtgever. Dit kan op basis van: exclusiviteit, fixed fee, uurtarief, No Cure No Pay of een combinatie daarvan.
Dit kan betekenen dat wij de werving & selectie procedure exclusief uitvoeren met de juiste online marketing, passend bij de uitstraling van de organisatie.
Of wij werken op basis van No Cure No Pay, maar wel met betrokkenheid en energie van beide kanten. Zonder het juiste gevoel is het lastig om goed, bij het bedrijf passend, personeel te vinden.


Ook op zoek naar de juiste mensen? Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en wat Pro-Link voor je organisatie kan betekenen.

Afspraak inplannen? Neem contact op

Referenties

  • "Enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid zijn enkele trefwoorden waarmee Pro-Link zich onderscheid van andere werving- en selectiebureaus. En daarmee kan ik Pro-Link dan ook van harte aanbevelen!"

    Walter, Supply Chain Specialist