Opdrachtgevers

Als organisatie op zoek naar professionals?

Wij beschikken over vakinhoudelijke kennis en een interessant netwerk. Door onze aanpak zijn wij in staat om kwalitatieve kandidaten te linken aan professionele organisaties.

Pro-Link bemiddelt MBO+/HBO/WO professionals met de juiste persoonlijkheid. Door onze jarenlange kwalitatieve werving & selectie ervaring zijn wij DE recruitmentspecialist. Pro-Link een serieuze gesprekspartner op niveau.

Onze focus ligt op:
* Techniek (maintenance, productie, kwaliteit, operations, supply chain, inkoop, engineering);
* Sales & Marketing;
* Finance.

Wij gaan op zoek naar ‘latent’ en actief werkzoekenden, professionals met de juiste vaardigheden, ervaring en ambities.

Werkwijze

In een persoonlijke kennismaking verdiept Pro-link zich uitvoerig in de organisatie, de ontwikkelingen en het juiste DNA voor de vacature. Wij weten uitstekend de vertaalslag naar de professionals te maken.

Onze expertise stelt ons in staat om doeltreffend te adviseren over de functie, het type kandidaat en de meest effectieve wervingsstrategie.

Wij stemmen de dienstverlening af op de wensen van de opdrachtgever. Dit kan betekenen dat wij de gehele werving & selectie procedure uitvoeren of uitsluitend deeltaken op ons nemen. Kortom Pro-Link levert maatwerk!


Samenwerken, adviseren, faciliteren, het transparant en meetbaar maken van het volledige proces, kortom: wij ontzorgen organisaties in het recruitment proces.

Meer informatie? Neem contact op

Referenties

  • "Na het vinden van een interessante vacature op de Pro-Link-website heb ik direct contact gezocht met Anouk. Ze was erg enthousiast en we hebben snel een kennismakingsgesprek ingepland. In dit gesprek kijkt Anouk ook naar de persoon zelf, in welke organisaties deze past en wat de wensen van de kandidaat zijn. Ze neemt hier ruimschoots de tijd voor. Daarna hebben regelmatig contact gehad, ook wanneer ze even geen informatie had. Enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid zijn enkele trefwoorden waarmee Pro-Link zich onderscheid van andere werving- en selectiebureaus. En daarmee kan ik Pro-Link dan ook van harte aanbevelen!"

    Walter, Supply Chain Specialist