Updates & ontwikkelingen van Pro-Link op het gebied van werving & selectie, solliciteren, samenwerkingen en opdrachtgevers

Volg ons

Opdrachtgevers en professionals sluit je aan bij het professionele netwerk van Pro-Link. Volg ons op:
*Twitter: https://twitter.com/Headhunter_Prof
*Facebook:https://www.facebook.com/vacaturesprolink/
*LinkedIn: https://www.linkedin.com/com…/pro-link-executive-recruitment

Blijf op de hoogte van o.a. actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onze unieke werkwijze en dienstverlening, actuele vacatures, scan employer branding MKB, sollicitatietips, personal branding advies, exclusieve sollicitatie trainingen, trends en onze successen en referenties.

volg-ons

Open Avond TD Team Prinsen

PRINSEN geeft je in samenwerking met Pro-Link een kijkje in de keuken van onze #technischedienst. Je krijgt te horen en te zien wat wij je als #werkgever kunnen bieden en verder vorm kunnen geven aan je #carrière.
#OPENAVOND: kom tijdens een interessante presentatie en rondleiding ontdekken wat de functie mogelijkheden zijn en hoe prettig de werkomgeving is.li-prinsen

PRINSEN is een van de grootste producenten in Europa op het gebied van o.a: zoetstoffen, instantdranken, koffiecreamers, dieet- en sportvoeding.

AANMELDEN OPEN AVOND of meer INFO:
-> Meld je aan bij Pro-Link recruitment voor deze exclusieve OPEN AVOND of deel deze update in je netwerk. Leuk je te ontmoeten op 17 NOVEMBER of 22 NOVEMBER.

Exclusieve samenwerking met DMS Holland

logo_DMS_lct_pms_achtergrond

Pro-Link is een mooie samenwerking aangegaan met DMS Holland te Den Bosch, wat resulteert in actie, goede uitkomsten en goede kennis van de organisatie. Het is een jonge en innovatieve organisatie, met sterke ondernemers die specialist zijn op het gebied van Motion Control aan boord van jachten. Men ontwikkeld stabilisatoren voor jachten tot 30 meter en voor jachten groter dan 30 meter. Ze zijn onderscheidend en hebben diverse Awards in ontvangst mogen nemen.

Ben jij de specialist op het gebied van onderhoud en service? Ben jij de Service Engineer die op E en WTB gebied wil werken aan maritieme systemen? Stap dan aan boord bij DMS Holland!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Zie onze vacature pagina http://www.pro-link.nl/vacature/service-project-engineer/ voor alle details of neem contact op via vacature@pro-link.nl.

dms foto klein

‘Mismatch op Nederlandse arbeidsmarkt is hoog’

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven moeite hebben om de juiste kandidaten match te maken. Heeft u als bedrijf ook moeite of te weinig inzicht om specifieke posities te vullen? Pro-Link neemt uw zorgen uithanden en zorgt voor een kwalitatieve ondersteuning/advies op gebied van recruitment. Wij zijn een ervaren speler die kan zorgen voor de juiste match. Voor een vrijblijvend gesprek neem contact op met Anouk Biemans 06-42118796

http://www.nu.nl/economie/4087914/mismatch-nederlandse-arbeidsmarkt-hoog.html

Pro-Link lanceert website

Een moderne website met een koppeling naar recruitment software.
Hierdoor zijn wij in staat om processen te stroomlijnen, de informatie op een juiste manier te verwerken en adequaat op onze kandidaten en opdrachtgevers te reageren. De Social Media koppeling zorgt voor een groter bereik om professionals te linken.

Systemen die op elkaar afgestemd zijn leveren zeker een bijdrage aan het succesvol afronden van een recruitment opdracht.

Exclusieve vacature sales engineer

Balluff logo

Exclusieve werving & selectie opdracht voor Balluff Den Bosch.
Wil je werken bij een wereldspeler van formaat?
Werken in de High Tech industrie? Belangrijke adviesrol kunnen leveren aan klanten? Ben je nieuwsgierig geworden naar deze top baan als Sales Engineer? Zie onze vacature pagina voor alle details. http://www.pro-link.nl/vacature/sales-engineer/
Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Referenties