Over ons

Als Headhunter en Loopbaanadviseur is Anouk Biemans de drijvende kracht achter Pro-Link.

In haar familie is het ondernemen er met de paplepel in gegoten. Opa had vroeger een drukkerij en haar vader is technisch leverancier in de maakindustrie. Als dochter begon het ondernemerschap dan ook te kriebelen. Deze bevlogenheid kwam tot uiting in het ontstaan van Pro-Link in 2015. 

Door jarenlange recruitment ervaring binnen diverse gerenommeerde bedrijven, kent dit vak geen geheimen voor haar.
Anouk heeft veel ervaring binnen de maakindustrie en toeleveranciers. Elke opdracht pakt zij met passie en hoog energie niveau op. De gave om de juiste match te maken zit in haar dna.

Ze weet te schakelen vanaf de werkvloer tot aan de directietafel. Anouk is het aanspreekpunt voor vacatures binnen Operations, Techniek, Management, Supply Chain en Sales.

Als ervaren loopbaanadviseur weet zij met de juiste adviezen en praktische tips diverse professionals op koers te zetten in hun loopbaan. Met haar ervaring en goede kijk weet zij het solliciteren tot een succes te maken.

Wat helemaal een kers op de taart is. Is dat Anouk sinds 2018 gecertificeerd Karakter Consultant is. Hierdoor is Pro-Link ook inzetbaar voor unieke motivatie en karakter assessments.

Wat klanten haar de afgelopen jaren hebben toegedicht:
Anouk is een verlengde van onze organisatie, ze heeft hart voor de persoon en de zaak, is enthousiast, eerlijk, gedreven en betrokken. Maakt een goede vertaling van ons DNA. Ze weet de juiste informatie om te zetten naar verwachtingen, een persoonlijke en effectieve aanpak.

Tot snel!

Anouk

Afspraak inplannen? Neem contact op

Referenties