Over ons

Als dochter van een ondernemer begon het ondernemerschap te kriebelen. Deze bevlogenheid kwam tot uiting in het ontstaan van Pro-Link in 2015.

Anouk is de drijvende kracht achter Pro-Link. Sinds 2018 heeft Saskia zich aangesloten bij Pro-Link.

Door onze jarenlange recruitment ervaring binnen gerenommeerde bedrijven, kent dit vak geen geheimen meer voor ons. Elke opdracht pakken wij met passie en hoog energie niveau op. De gave om de juiste match te maken zit in ons dna.
Wij weten te schakelen vanaf de werkvloer tot aan de directietafel. Anouk is het aanspreekpunt voor vacatures binnen Sales & Marketing, Operations, Supply Chain, Techniek of Management.
Voor Financiële en HR gerelateerde functies is Saskia de specialist.

Voor ons begint iedere opdracht dan ook met een uitgebreide kennismaking, verdieping naar de organisatie, type personeel, karakter en visie van de organisatie.
De zogenaamde klik, commitment van beide kanten en dezelfde visie zorgen ervoor dat de juiste professional wordt aangetrokken.

Wij hanteren een exclusieve en professionele werkwijze om bij de klant een glimlach te krijgen bij wederom een succesvolle invulling.

Wat klanten ons de afgelopen jaren hebben toegedicht:
Verlengde van onze organisatie, hart voor de persoon en de zaak, enthousiast, eerlijk, gedreven, betrokken, goede vertaling van ons DNA, eigenaarschap, weet de juiste informatie om te zetten naar verwachtingen, persoonlijke en effectieve aanpak.

Druk of juist opzoek? Wij zorgen voor de perfecte match.

Saskia & Anouk

Afspraak inplannen? Neem contact op

Referenties