Opdrachtgevers

Als organisatie op zoek naar professionals?

Pro-Link bemiddelt MBO+/HBO/WO kandidaten met de juiste persoonlijkheid. Door onze jarenlange kwalitatieve werving & selectie ervaring zijn wij de recruitmentspecialist veelal binnen de Maakindustrie en het MKB.

Wij weten heel goed waar we over praten en beschikken over een interessant netwerk aan kandidaten. Door onze aanpak zijn wij in staat om kwalitatieve kandidaten te linken aan professionele organisaties. Wij schakelen makkelijk op de werkvloer tot en met directie.

Werkwijze

Wij gaan voor onze klanten op zoek naar ‘latent’ en actief werkzoekenden, met de juiste vaardigheden, ervaring en ambities. Hoe wij dat doen?

Via een persoonlijke kennismaking verdiepen wij ons meer dan in de organisatie, de ontwikkelingen, het verhaal achter de vacature, maken we graag kennis met de afdeling en weten wij hierdoor het juiste DNA te achterhalen voor de vacature.

We zijn ondernemend, maken ons helemaal eigen met de organisatie en vertalen goed het DNA van je bedrijf naar kandidaten. Door onze ervaring weten wij doeltreffend te adviseren over de functie, het type kandidaat en de meest effectieve wervingsaanpak.

Wij stemmen de dienstverlening af op de wensen van de opdrachtgever. Dit kan op basis van: exclusiviteit, fixed fee, uurtarief, No Cure No Pay of een combinatie daarvan.
Dit kan betekenen dat wij de werving & selectie procedure exclusief uitvoeren met de juiste online marketing, passend bij de uitstraling van de organisatie.
Of wij werken op basis van No Cure No Pay, maar wel met betrokkenheid en energie van beide kanten. Zonder het juiste gevoel is het lastig om goed, bij het bedrijf passend, personeel te vinden.

Wij hanteren een exclusieve en professionele werkwijze om bij onze klanten en professionals een glimlach te krijgen bij wederom een succes.

Afspraak inplannen? Neem contact op

Referenties