]
]
Gratis ontwikkeladvies

Gratis ontwikkeladvies, NL Leert Door

Denk je na over een carrière switch? Zijn er veranderingen in je werkomgeving?  Neem de regie van je carrière in eigen hand. Krijg tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Wil je meer inzicht in je vaardigheden, kwaliteiten, wat nu echt bij je past en hoe jij je kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten? 

Geef dan nu je loopbaan dan een boost met het gratis ontwikkeladvies.
Deze tijdelijke subsidieregeling wordt aangeboden door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Voor wie?

Voor alle werkenden (ook zzp’ers en ondernemers) of werkzoekenden van 18 jaar en ouder die een werkrelatie hebben met de Nederlandse arbeidsmarkt.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier, zie hieronder.

Subsidie van NL Leert door

Een ontwikkeladvies is een compacte vorm van loopbaancoaching. Het helpt je antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over je loopbaan en samen maken we een concreet ontwikkelplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Per 1 december kunnen wij jouw traject registreren en dan kan het traject ook pas van start gaan. Let wel: er is een maximum aantal deelnemers voor de subsidie. Hoe eerder je je aanmeldt, des te meer kans je hebt om gratis te kunnen deelnemen aan het ontwikkeladvies.

Het traject

Na je aanmelding neem ik contact met je op, om te bespreken wat je coachvraag is en plannen we de adviesgesprekken in.
Het Ontwikkeladvies bestaat uit:

 • Arbeidsmarktscan: De arbeidsmarktscan geeft je snel inzicht in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. In combinatie met jouw loopbaanvraag is het de basis van onze gesprekken en je ontwikkelplan.
 • Persoonlijke Coaching: In 2 à 3 online gesprekken (totaal ca 4 uur) beantwoorden we jouw specifieke vraag en zetten we concrete stappen op basis van je actieplan. Wij helpen je door het stellen van de juiste vragen en dagen je uit om na te denken waar je voor staat en wat je wilt. We kijken tevens kritisch naar je cv.
 • Persoonlijk actieplan: Je krijgt inzichten en handvaten om een actieplan op te stellen, waar je zelf mee aan de slag kunt. Zo kom je tot een compleet beeld van wat je wilt terugzien in jouw (volgende) baan.

  De gesprekken worden afgesloten met verslaglegging en vinden online plaats via Zoom en indien mogelijk streven wij ernaar om 1 gesprek op kantoor in Schaijk in te plannen.

Unieke voordelen

 • Een kosteloos hoogwaardig 1 op 1 loopbaantraject ter waarde van €700
 • Online gesprekken
 • Inzicht in je drijfveren, kwaliteiten, motivatie en mogelijkheden
 • Online arbeidsmarktscan
 • Advies & actieplan om je kansen te vergroten
 • Wij ontzorgen bij de subsidieaanvraag.

Wie zijn wij? 

Wij hebben jarenlange ervaring als recruiter en loopbaanadviseur binnen diverse branches. Wij begeleiden professionals in en naar werk.

Het is onze passie om mensen te laten groeien en je kwaliteiten optimaal in te zetten. Wij voldoen aan de opleidings- en ervaringseisen van de subsidieregeling.

Aanmelden gratis ontwikkeladvies, tijdelijke subsidieregeling.

  Meer informatie over de regeling voor gratis ontwikkeladvies vind je op de website van de Rijksoverheid.
  NL Leert Door, tijdelijk gratis ontwikkeladvies met subsidie, subsidieregeling ontwikkeladvies. 

  Referenties